Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Weg met love handles

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/lovehandles.jpg Een echt vrouwenkwaaltje zijn love handles. De meeste vrouwen storen zich er aan en willen er vanaf. Dit is echter niet zo gemakkelijk. Daarom geven we je een aantal tips om een strakke buik zonder love handles te krijgen.

Buikspieroefeningen lijken niet te werken
Eindeloos buikspieroefeningen doen op alle mogelijke manieren is goed voor je figuur Toch lijkt het niet de juiste methode om van je love handles af te komen. Je spieren worden door het doen van buikspieroefeningen namelijk wel sterker maar met een laagje vet er overheen zijn ze nog niet zichtbaar. Het is dus van belang je spieren te blijven trainen en ondertussen het laagje vet weg te krijgen.

Vetopslag door hormonen
Love handles zijn eigenlijk niets anders dan opgeslagen vet. De plaats waar vet wordt opgeslagen in het lichaam wordt beïnvloed door hormonen. Bij iedere plaats in het lichaam ‘hoort’ een bepaald hormoon. Insuline is het hormoon dat hoort bij de love handles. Des te meer insuline er door het lichaam wordt aangemaakt, des te meer vet er op de love handles wordt opgeslagen.

Wat te doen tegen love handles?
Het verlagen van de aanmaak van insuline in het lichaam heeft een positieve invloed op de love handles. Je lichaam maakt insuline aan als er suikers/koolhydraten binnenkomen. Om er voor te zorgen dat je lichaam minder vet opslaat zou je de inname hiervan dus moeten verminderen. Koolhydraten komen onder andere voor in broodproducten, aardappelen, rijst, pasta, snoep en koek. Een koolhydraat arm dieet of eiwitdieet zou dus moeten werken. Ook draagt minder snoepen en het eten van gezonde tussendoortjes mee aan het verlagen van je suikerinname.

Beweging is ook erg belangrijk om de vetverbranding van de love handles te bevorderen. Kies voor het soort beweging dat de vetverbranding stimuleert. Denk hierbij aan hardlopen, wandelen of zwemmen.

Geen resultaat?
Bereik je ook hiermee maar geen resultaat? Blijf doorgaan! Het kan namelijk zo zijn dat het resultaat erg lang op zich laat wachten. Des te langer het vet op de desbetreffende plek is opgeslagen, des te langer het duurt voordat resultaat geboekt wordt. Geef niet op en gebruik eventueel natuurlijke voedingssupplementen om de vetverbranding te versnellen.

Producten die het afvallen stimuleren.
Klik op het product om het te bestellen.

2Fas, Bodyfirm, Suikerblok, Fitslim, Obesigard

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen