Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Tips voor meer energie

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/meer_energie.jpg Iedereen heeft wel eens een dag waarop je weinig energie hebt. Je voelt je futloos en moe. Vaak komt het doordat je de vorige dag(en) erg veel gedaan hebt. Houdt de vermoeidheid langer aan dan kan dit andere oorzaken hebben. Tijd om er iets aan te doen!

Tips om meer energie te krijgen
Vermoeidheid kan door oorzaken komen zoals vitamine B12 te kocht, een schildklieraandoening, jodium of ijzer te kort of door een virus of infectie. Bij lang aanhoudende vermoeidheid is het daarom altijd aan te raden contact op te nemen met de huisarts. Is er geen lichamelijke oorzaak te vinden, volg dan de volgende tips op.

 1. Drink voldoende water. Drink 1,5 tot 2 liter water om je lichaam goed te kunnen laten functioneren. Door te weinig vocht in je lichaam wordt je sneller moe en daalt je concentratie. Ook zorgt waterdrinken ervoor dat er afvalstoffen uit je lichaam afgevoerd worden. Wanneer deze in je lichaam blijven zitten wordt het functioneren van lichaamsprocessen minder.
 2. Beweeg voldoende. Sporten maakt je hoofd leeg waardoor je makkelijke ontspant. Ook zorgt beweging voor een goede bloeddoorstroming en meer zuurstof in je bloed, je zult je hierdoor zeker fitter voelen.
 3. Slaap voldoende. Hoe dieper je slaapt hoe beter je uitrust. Zorg er daarom voor dat je slaapkamer goed donker en stil is en er voldoende frisse licht aanwezig is. Probeer stress te verminderen zodat je minder piekert en sneller in slaap valt.
 4. Gebruik geen koffie of suiker om je energiepijl een boost te geven. Suiker of cafeïne kan een oppepper zijn maar die zal van tijdelijke aard zijn omdat je daarna een nog veel grotere energiedip krijgt.
 5. Start de dag met een ontbijt. Met een gezond ontbijt begin je met voldoend energie aan de dag. Mensen die niet ontbijten zullen merken dat ze sneller een energiedip krijgen. Eet daarom regelmatig, minimaal 6x per dag om je energie op peil te houden. Eet voldoende groene groenten.
 6. Zorg voor voldoende inname van vitamine D. Dit kun je uit zonlicht halen maar in de winter is het ook mogelijk om dit aan te vullen met voedingssupplementen.

Producten voor meer energie.
Klik op het product om het te bestellen.

Muscle Booster, SuperCap Extreme, Yellow Cabs, 5th Gear

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

 • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
 • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen