Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Soorten massageolie

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/soorten_massageolie.jpg Het is heerlijk om je partner te verwennen met een goede massage. Dit kan voor de ontspanning maar ook als voorspel. Er wijn veel soorten massageolie op de markt. We zetten de voor- en nadelen van de verschillende soorten op een rij.

Massageolie met een geurtje
Er zijn geurloze massageoliën maar ook met geuren die bepaalde gevoelens opwekken. Welke geur je kiest is natuurlijk persoonlijk en sfeer afhankelijk. Ontspannende geuren zijn bijvoorbeeld Jasmijn, vanille en Neroli. Rozengeur wekt een gevoel van liefde op, Citrus een gevoel van geluk en Lavendel werkt vooral stimulerend en energie gevend.

Massageolie op waterbasis
Het voordeel van een massageolie op waterbasis is dat deze geen vlekken geeft en niet plakt. Ook is een product op waterbasis veilig voor de huid en geeft minder kans op irritaties. Sommige massageolies op waterbasis trekken sneller in de huid of drogen op. Kies dus een goed product, bijvoorbeeld een massage gel, deze drogen minder snel op.

Massageolie op olie basis
Een massageolie op oliebasis blijft droogt minder snel op waardoor je een langere massage kunt geven. Oliën zorgen er voor dat de huid lekker zacht en soepel wordt. Dit soort massageolie geeft wel sneller vlekken dus het gebruik van een handdoek is aan te raden.

Massageolie als glijmiddel
Wil je de massageolie ook gebruiken als glijmiddel? Zorg dan voor een massageolie/glijmiddel op water basis. Olie is niet goed om inwendig te gebruiken en bovendien lost het condoom op als je gewone massageolie gebruikt.

Producten die gebruikt kunnen worden bij massages.
Klik op een product om het te bestellen.

JouJou massage Vanille, JouJou massage Citrus, Bodylube SB 250ml, Bodylube WB 250ml, Bodylube WB 500ml, Bodylube SB 500ml, Bodylube SB 100ml, Bodylube WB 100ml

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen