Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Laag libido

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/laag_libido.jpg Zowel mannen als vrouwen hebben wel eens geen zin in seks. Wanneer dit regelmatig het geval is spreekt men van een laag libido. Een laag libido kan verschillende oorzaken hebben. Gelukkig zijn er veel manieren waarop u het libido verhogen kunt.

Wat is een laag libido?
Het libido is bij iedere persoon anders. De een heeft een lager libido dan de ander. Wanneer twee partners beide een laag libido hebben en hier geen probleem mee hebben dan hoeft een laag libido dus niet perse een probleem te vormen. Pas wanneer er tussen beide partners een verschil zit in het libido kunnen problemen ontstaan.

Geen libido
Het kan ook voorkomen dat u (tijdelijk) helemaal geen libido meer heeft. U heeft op geen enkel moment meer zin in seks. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u een depressie heeft. Er zijn ook personen die helemaal nooit zin in seks hebben en dus al hun hele leven geen libido hebben.

Gemiddeld aantal keer seks in de week
Gemiddeld gezien hebben personen die al een aantal jaar een relatie hebben zo'n 2 keer per week seks. Jonge stellen die nog niet heel lang samen zijn zitten vaak iets hoger rond de 3 keer per week en oudere stellen gemiddeld 1-2 keer per week. Klopt uw seksleven met dit gemiddelde? En heeft u alleen seks wanneer u daar ook echt zin in heeft? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw libido in orde is.

Hoe vaak komt een laag libido voor?
Een laag libido kan zowel bij een mannen als bij vrouwen voorkomen. Mannen komen over het algemeen wat gemakkelijker in de stemming en hebben meestal ook vaker zin in seks dan vrouwen. Bij mannen komt een laag libido dan ook voor bij ongeveer 20% van alle mannen en bij 30% van de vrouwen. Een laag libido komt over het algemeen dus vaker voor bij vrouwen. De bovengenoemde aantallen zullen in werkelijkheid waarschijnlijk nog hoger zijn omdat zowel mannen als vrouwen weinig over dit probleem praten en dit ook vaak voor zichzelf houden en er niets mee doen.

Gevolgen van een laag libido
Een laag libido hoeft geen probleem te vormen, bijvoorbeeld wanneer uw partner ook een laag libido heeft of u geen partner heeft en er geen problemen mee heeft dat uw libido laag is. Een laag libido kan voor uzelf vervelend zijn maar wordt vaak pas echt een 'probleem' wanneer uw partner een beduidend hoger libido heeft. Wanneer twee partners seksueel niet op een lijn liggen kunnen frustraties, ruzies e.d. ontstaan. Uiteindelijk wordt de seks dan helemaal een issue waardoor er nog meer druk komt te staan op degene met een laag libido, wat absoluut niet bevorderlijk is voor de seks. Het is dus erg belangrijk er in dit geval iets aan te doen!

Producten die uw libido verhogen.
Klik op het product om het te bestellen.

Male XL, Eromix, ViaGel for Men, ViaGel for Women

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen