Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Gezond afvallen

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/gezond_afvallen.jpg Tijdens het afslankproces is het belangrijk om voldoende energie binnen te krijgen om het lichaam goed te laten functioneren maar ook juist om meer af te vallen. Vermageren door middel van zogenaamde crash diëten is niet verstandig. Je valt te snel af en zult daarna juist weer meer kilo’s aankomen.

Voldoende energie
Wanneer je te weinig eet tijdens het afvallen zul je je futloos en vermoeid voelen, waardoor je ook weer minder zult bewegen. Dit is dus niet de juiste manier van afvallen. De juiste manier is om zoveel calorieën binnen te krijgen dat nodig is om voldoende energie te hebben voor alle dagelijkse dingen die je gewend bent te doen + nog wat extra beweging. Uiteindelijk zul je meer calorieën moeten verbranden dan dat je binnenkrijgt om af te vallen.

Je merkt zelf snel genoeg of je energie voldoende hebt om goed te kunnen blijven functioneren. Is dit het geval? Dan doe je het goed! Merk je dat je je niet lekker en futloos voelt en je daardoor minder goed functioneert dan zul je waarschijnlijk té streng aan het lijnen zijn.

Het jojo-effect
Naast het feit dat té streng lijnen zowel voor de gezondheid van je lichaam als voor je afvalproces niet gunstig is zorgt een langdurige inname van een zeer lage hoeveelheid calorieën ook vaak voor het bekende jojo-effect. Wanneer je langdurig erg weinig eet en vervolgens weer ‘normaal’ gaat eten zul je vaak snel weer aankomen en dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Daarnaast slaat het lichaam de lage hoeveelheid energie die wel binnenkomt op als reserve waardoor de verbranding erg laag wordt. Wanneer het lichaam weet dat er regelmatig nieuwe energie binnenkomt zal de verbranding veel sneller zijn, wat dus gunstiger is voor het afvalproces.

Gezond afvallen
Het aanpassen van je eetpatroon door gezonder en iets minder te eten. Bij iets minder moet je denken aan het laten staan van extra’s en bijvoorbeeld een snee brood minder. Gezonder is bijvoorbeeld het gebruiken van magere melk in plaats van volle melk. Probeer daarnaast extra te bewegen. Meet zelf of wat jij doet goed werkt voor jou, misschien kun je nog wat meer bewegen of wat minder eten als je niet zo veel afvalt. Voel je je niet goed dan ben je wellicht iets te streng voor jezelf. Eet daarom regelmatig en gezond en beweeg voldoende en bepaal zelf je tempo. Er is geen eenduidig dieet dat voor iedereen geschikt is.

Producten die het afvallen stimuleren.
Klik op het product om het te bestellen.

2Fas, Bodyfirm, Suikerblok, Fitslim, Obesigard

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen