Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Geef een erotische bilmassage

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/bil_massage.jpg Billen zijn erg gevoelig. Het zijn dan ook onderdelen van het lichaam die heerlijke gemasseerd kunnen worden. Lees hier hoe je je partner een lekkere bilmassage kunt geven.

Mannen- of vrouwenbillen
Het masseren van billen doe je bij mannen of vrouwen beide op dezelfde manier. Er zit geen verschil in gevoeligheid tussen mannenbillen en vrouwenbillen. Mannen vinden vrouwen billen vaak mooi als ze wat voller zijn. Vrouwen vinden mannenbillen vaak juist mooi als ze stevig en gespierd zijn. Zelf hoef je je nooit te schamen voor je billen, op het moment dat je partner je masseert doet hij dit voor jou en zal hij niet op je billen letten.

Voor je begint
Voor de bilmassage begint is het voor beide prettig als de billen gewassen zijn. De gene die de bilmassage geeft was zijn handen. Leg verder alle benodigdheden klaar:

 • Massagegel. Gebruik bij voorkeur een massagemiddel op waterbasis om vlekken te voorkomen. Wil je de bilmassage erotisch maken dan kan het handig zijn een massagemiddel te kiezen die ook als glijmiddel gebruikt kan worden.
 • Een handdoek.
 • Een goede ondergrond, bijvoorbeeld een massagetafel, bed of zacht kleed.
 • Creëer een ontspannen sfeer. Eventueel met kaarsjes, dim het licht en zet een rustgevend muziekje op.

Massage voor de billen
Bilnaad
Maak het massagemiddel warm tussen je handen en start de massage bij de bilnaad. Aai zachtjes over de billen zonder te kietelen. Laat je aaien overlopen in zacht kneden. Je werkt van buiten naar binnen.

Anus
Als je partner er voor open staat merk je dat de anus een fijn plekje is om aangeraakt te worden. Masseer zachtjes aan de buitenkant. Mocht je partner het fijn vinden kun je je vinger er ook voorzichtig in steken. Gebruik een glijmiddel als dit moeizaam gaat. Maak langzame op en neer bewegingen met de wijsvinger. Duw je wijsvinger er een beetje in en trek je vinger er langzaam er weer uit. Dit is een genot voor je partner! Wat veel vrouwen ontzettend lekker vinden is als de man met zijn tong tussen de billen gaat.

Het perineum
Als je de bilnaad en de anus hebt gehad, ben je bij het perineum aangekomen. Het perineum ligt tussen de anus en de geslachtsorganen in. Het perineum is een gevoelig stukje huid, wat je zachtjes kan stimuleren met een massage. Je kunt het perineum ook met je tong verwennen.

Hardere manieren
Voor de stellen die wat open staan voor de ‘hardere verwen manieren’ is flink petsen op de billen ook erg opwindend en erotisch. De huid van de billen wordt erg gevoelig omdat het hierdoor extra wordt doorbloed. Ga na deze ruw manier met je nagels of een veer over de billen. Dit zorgt voor een heerlijk sensationeel gevoel bij de ontvanger van de massage. De meeste mensen vinden het erg lekker als er niet alleen met de vingers en handen maar ook met de nagels over de billen gestreken wordt.

Borsten en billen
Het is ontzettend opwindend voor een man als een vrouw haar borsten of haar billen gebruikt om zijn billen te masseren. Vrouwen kunnen met de borsten over de billen wrijven.

Voor de body-to-body massage gaat de vrouw bovenop de man zitten. De vrouw heeft haar handen bij zijn kuiten en heeft haar voeten langs zijn rug. Vanaf deze positie wrijft ze rondjes met haar billen over de billen van de man. Dit heet “De Brug”.

Door een erotische massage kan een vrouw zich lekker ontspannen en los komen. Een vrouw voelt zich door een erotische massage minder onzeker over zichzelf. Mensen verliezen ook schaamte zodra ze wat ouder beginnen te worden. Jonge mensen schamen zich eerder voor het eigen achterwerk dan ouderen dat doen.

Producten die gebruikt kunnen worden bij massages.
Klik op een product om het te bestellen.

JouJou massage Vanille, JouJou massage Citrus, Bodylube SB 250ml, Bodylube WB 250ml, Bodylube WB 500ml, Bodylube SB 500ml, Bodylube SB 100ml, Bodylube WB 100ml

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Top 5 beste producten

€ 130.00 € 105.00
€ 89.85 € 69.85
€ 24.95
€ 70.00 € 58.00

Discreet verzonden

 • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
 • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen