Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Erectieproblemen

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/erectieproblemen.jpg Erectieproblemen kunnen bij iedere volwassen man voorkomen. Een erectieprobleem kan vervelend zijn en kan iemand ook erg onzeker maken. Heeft u het idee een erectieprobleem te hebben of wilt u gewoon meer weten over erectieproblemen? Hier leest u er alles over.

Wat is een erectie?
Van een erectie wordt gesproken wanneer de penis vanuit 'slappe' toestand, stijf en hard geworden is. Wanneer een penis in erectie is dan neemt deze toe in zowel lengte als breedte. Daarnaast gaat de penis van 'hangende' toestand naar een rechtopstaande toestand tijdens de erectie. Een erectie, ofwel stijve penis, kan spontaan ontstaan maar ook ten gevolge van seksuele opwinding. Onder invloed van hormonen en gevoelens worden er prikkels via de hersenen naar de bloedvaten gestuurd. De bloedvaten reageren hierop door extra bloed naar de geslachtsorganen te pompen, dit veroorzaakt een erectie bij de man.

Wat is een erectieprobleem?
Er wordt van een erectieprobleem gesproken wanneer iemand geen erectie meer kan krijgen of de penis niet voldoende in erectie krijgt. Ondanks dat er wel sprake is van seksuele opwinding, komt de penis niet voldoende in erectie. Dit kan ten eerste de seks bemoeilijken en geeft de man vaak een erg onzeker gevoel.
Van een erectieprobleem wordt pas gesproken wanneer dit 'probleem' zich regelmatig voordoet. Wanneer een erectie krijgen eenmalig niet lukt, wordt niet direct van een erectieprobleem gesproken. Tevens bepaald iemand zelf of het een 'probleem' is. Het 'minder' worden van de erectie hoeft niet voor iedere man een probleem te betekenen. Pas wanneer een man niet meer kan bereiken met zijn erectie wat hij eigenlijk wil bereiken, dan wordt dit een probleem.

Wat is een erectiestoornis?
Er bestaan veel verschillende termen voor een erectieprobleem. Naast de term erectieprobleem worden erectiestoornis, impotentie, erectieklachten en erectiële disfunctie regelmatig gebruikt om eigenlijk precies hetzelfde uit te drukken. Namelijk het niet of niet voldoende kunnen bereiken van een erectie. Dit kan voor klachten zorgen, een probleem zijn of een stoornis genoemd worden. Uiteindelijk betekenen deze termen in grote lijn dus hetzelfde.

Bij wie komen erectieproblemen voor?
Erectieproblemen kunnen voorkomen bij iedere volwassen man. Zowel jong als oud kan te maken hebben met erectieproblemen. 1 op de 7 Nederlandse mannen heeft, of heeft ooit te maken gehad met erectieproblemen.

Producten die een erectie stimuleren.
Klik op het product om het te bestellen

VitaErect, Erectiepil

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen